Despre noi

CINE SUNTEM

Gogor Trans o companie cu traditie


În decursul a celor peste 6 ani, ne-am perfecționat continuu și am ajuns la un standard ridicat de calitate în serviciile de transport oferite.

Încă de la început ne-am dorit să devenim o companie care să reprezinte o soluție de încredere la standarde ridicate atunci cand clienții ne solicita serviciile. Am învătat continuu din experiența noastră și datorită seriozității cu care am tratat fiecare transport, am ajuns sa ne bucurăm de o relație puternică de business cu clienții nostri care în mare parte au ales să lucreze cu noi în toti acești ani.

GOGOR TRANS

Echipa


Suntem o echipa unita

Am cautat în permanență echilibrul între costuri și calitate, ne-am adaptat și am eficientizat munca noastră pentru a avea tarife scazute la o calitate ridicată pentru a ne putea plia după bugetul fiecăruia. Echipa noastra este formata din profesionisti desavarsiti in domeniul lor si au abilitatea de a conlucra impreuna pentru a depasi orice obstacol, de a se ajuta reciproc pentru ca fiecare transport sa ajunga in siguranta la destinatie. Toti membrii echipei noastre fiind acreditati si specializati in jobul pe care il au de facut. Intestim constant in dezvoltarea abilitatilor fiecarui angajat pentru a ne mentine la cele mai inalte standarde de calitate.

Ai o întrebare?
Sună cu încredere!

0034 622 685 762


Trimite un mesaj